Investeren in ReddCoin (RDD) 2017 – 2018

Altcoins, Cryptocurrency, XRP
Aanrader: http://cryptobotevolution.com
Registreren Binance: https://goo.gl/fWmtbP
http://cryptocurrencywereld.nl

Investeren in ReddCoin (RDD) 2017 – 2018

De website wordt wekelijks aangevuld met nieuwe berichten, ideeën en live onderzoeken naar de mogelijkheden in de wereld van de cryptocurrency!

Bekijk ook eens USI TECH, de ideale Bitcoin Starter! (uiteraard ook gevorderden)

Link aanmelden: https://bitcoinstarter.usitech-int.com
Via de website met een korte Nederlandse uitleg: https://www.cryptocurrencywereld.nl/usitech-int-de-ideale-start-voor-bitcoins

Het team (+35 traders) traden onder andere op Litebit ‘ http://bit.ly/2tlh7SU ‘, omdat het makkelijk is, gebruiksvriendelijk, in het Nederlands en je kan met Ideal betalen.

LiteBit heeft problemen met de voorraad en daarom traden we nu voornamelijk ook op Binance. Daar is altijd voorraad en zeer gebruiksvriendelijke platform voor zowel ‘short term’ als ‘long term’ traders. Ook hebben ze daar cryptocurrency munten die Litebit bijvoorbeeld niet heeft.

Aanmelden: https://goo.gl/xJ6PiB

In de video’s laten we zien waarom we Investeren in bepaalde munten. De video’s geven geen advies en je moet uiteraard investeren in de munt waarin jij gelooft! Wij zijn voornamelijk lange termijn traders, maar soms bieden de mogelijkheden zich aan om ook ‘short term trading’ te doen en dat doen sommige graag!

We investeren voornamelijk in de kleinere ‘upcoming’ munten en het belangrijkste is dat je er plezier in blijf hebben. Niet met meer traden dan je kunt missen.

Ook doen we onderzoeken, naar mining en wat er nog meer mogelijk is op de markt met cryptocurrency.

Welkom in de wereld van cryptocurrency!

Ledger Wallets
Safe and Secure

Leave a Reply