LuMens #3.06 Sander Compagner, oprichter en uitgever De Andere Krant

Altcoins, Cryptocurrency, XRP
LuMens – Seizoen 3: Het verschijnende pad

Help mee dit groeiende kanaal verder te brengen om meer mensen te inspireren. Als je waardeert wat wij maken, abonneer je dan op dit kanaal, zet de meldingen aan en verspreid onze content via je eigen socials en in je eigen familie/vriendengroepen. Heel veel dank daarvoor! Jouw steun (en financiële bijdrage) zorgt voor de voortgang, kwaliteit en groeiend bereik van LuMens. https://www.tijdboeklumens.nl

LuMens #3.06 Sander Compagner, oprichter en uitgever De Andere Krant
Seizoen 3 Aflevering 6 (S03E06)

De AIVD op bezoek

In deze speciale uitzending van LuMens gaat Ferdinand in gesprek met Sander Compagner. Sander is oprichter en uitgever van De Andere Krant, die voor het eerst verscheen in 2018 en sinds 2021 op wekelijkse basis wordt uitgegeven. Hij is medeoprichter en voorzitter van de Vereniging van Vrije Journalisten en een veelgevraagd spreker en moderator op evenementen en congressen. Je komt Sander bijna altijd tegen op demonstraties en andere bijeenkomsten van vrijdenkers. Sander heeft een significante rol gespeeld binnen het nieuwe medialandschap en zodoende bij de bewustwording van Nederland. Aanleiding voor dit gesprek zijn beschuldigingen van de AIVD aan het adres van De Andere Krant, waar op bijzondere wijze op gereageerd is.

Sander Compagner was jarenlang een verwoed krantenlezer, totdat hij merkte dat alle dagbladen wel erg op elkaar gingen lijken in hun berichtgevingen en nieuwsselecties. Ook begon het hem op te vallen dat ze belangrijke feiten en achtergronden achterwege lieten. Vanuit de wens om weer een echte onafhankelijke krant te kunnen lezen, besloot hij om er zelf een te maken. De eerste editie van de Andere Krant had als thema Rusland, waarover de propaganda in Nederland toen al heftig was. De mainstream media en de gevestigde orde waren geschokt, want er was tot die tijd op dit dossier maar één narratief mogelijk. Er volgde themanummers over Geld, 9/11, Gezondheid en over de aanslag van de MH17.

De daaropvolgende editie over Vrijheid die uitkwam op Bevrijdingsdag 2020 moest bijgedrukt worden en bereikte daarmee oplage van bijna 700.000 die vervolgens werd ingehaald door het themanummer Media met een oplage van 1.1 miljoen. De Andere Krant bleek een blijvertje en is onder leiding van Sander inmiddels geprofessionaliseerd. Sander is een verbinder, met een sterk ontwikkeld inlevingsvermogen en een goed gevoel voor timing en draagvlak. Hij weet daarbij het beste naar boven te halen bij de vele interessante en gedreven mensen die hij de afgelopen jaren om zich heen heeft verzameld. Hij heeft een rotsvaste overtuiging dat de waarheid naar buiten moet. Volgens Sander hebben de waarheid en liefde dezelfde frequentie. Dus om in liefde te kunnen leven, moeten we ook met elkaar in waarheid gaan leven.

…..om steeds onafhankelijker/zelfstandiger te worden nodigen we je uit om verder te lezen op onze eigen website https://www.tijdboeklumens.nl/podcast-sander-compagner
Tevens kun je je op onze site aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijven we in directer en onafhankelijker contact met elkaar.

Bestel ook absoluut onze Tijdboeken om een documentatie in huis te halen van de krachtigste visies bij elkaar, gebundeld in een premium hardcover met goudfolie artwork en fractal imprint.
https://www.tijdboeklumens.nl

Tot slot: als je het waardevol vindt wat wij maken, dan vragen we je graag om een vrijblijvende vergoeding via onze site of direct via iDeal (https://bunq.me/LuMens). Je houdt ons daarmee op de been, want we blijven dit werk enorm graag voortzetten maar daar hebben we hulp bij nodig. Enorm veel dank dus voor ieders bijdrage, al is het maar een klein gebaar, het maakt hét verschil voor onze draagkracht. Onze wens is dat het positieve, niet-polariserende en verbindende geluid van LuMens steeds meer gehoord en aangereikt kan worden, om de toename van spanning en strijd in de wereld te kanaliseren naar een constructief alternatief. Het delen van onze content wordt dan ook zeer gewaardeerd! https://www.tijdboeklumens.nl/doneren

Website De Andere Krant: https://www.deanderekrant.nl/

#zielsgeluk #manifesteren #bewustzijnsontwikkeling #christusbewustzijn #floreerspiraal

Ledger Wallets
Safe and Secure

Leave a Reply